Kapo Garments Tribute Line Release

Kapo Garments holder godbitene med den nye Tee Shirts -linjen 2013 “Tribute”, borte med av en utsøkt lookbook. Stilen er hyllest til forskjellige filmer eller kulturelle referanser. Jeg liker fargene på de blanke tee-skjortene-det er forfriskende å se pasteller blant så mange grå så vel som svarte t-skjorter, som de fleste linjer foretrekker.
For flere bilder samt kostnadsinformasjon, trykk på LIKE -knappen på Facebook -siden deres, samt ta en tee fra nettstedet.
Creme de la cremethe kvinnelig ekvivalent av ordet “kapo”. EN

hyllest til alle de superlative bygde kvinnene i verden
Hilsen hilsen en hyllest til Twisted 80 ″ s mørke komedie “Heather” s ”. Skull Slater gjør opptreden foran t -skjorten. Litt skrogrengjøring er i orden.
Vinn i Enda -hyllesten til 80 ″ S -komedien “Teen Wolf”… siden det som betyr noe til slutt er å være deg selv. Mad ♥ til Michael J. Fox for en klassiker til.
Vinn i slutten av avtalen med Machu Picchugod er i detaljene. En hyllest til en av Inca Empire’s største prestasjoner fra *Kapo -perspektivet.
Gråt av isbjørn handlingene får konsekvenser! 5 isbjørner drukner daglig siden karbonavtrykket vårt. Vil vi noen gang høre gråten fra isbjørnene?
Lykke av Audrey Hepburntributt til moteikonet/klassisk filmskuespiller Audrey Hepburn samt hennes berømte sitat om lykke.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post