Girl Guide: Hvordan måle BH -størrelse

Nå er jeg sikker på at du ville ha statistikken på over 80 prosent kvinner som har en feil i feil størrelse på fingeren på fingeren. Du har kanskje også møtt en situasjon der et ellers fantastisk antrekk så forferdelig ut på deg bare på grunn av en misfit -BH. I dag vil vi ta opp dette problemet og fortelle deg mye mer om hvordan du måler BH -størrelse og dens forskjellige andre aspekter. hold kontakten!

[Les også: Villarreal CF Skjorter Lingerie Guide: Lingerie for din kroppstype]

Telltale tegn på feil størrelse:
La oss først forstå hva som er galt med BH -en din. Har du på deg den ideelle størrelsen, eller er det faktisk en misfit? Det er faktisk ganske grunnleggende hvis du begynner å gjenkjenne få Telltale -skilt som koppene som viser noen rynker, et ridende bånd, underwire som pirker sider av brystene, stroppene som fortsetter å skli eller bh -turer opp når du løfter armene. Hvis noen av Real Sociedad Skjorter disse problemene plager deg, er det på tide å kaste de gamle bhene dine i søppelbøtten og handle nye. Denne gangen ville imidlertid BH -målingene være perfekte.
Kilde: aahintimates.wordpress.comHvorfor må du måle?
Du tenker kanskje på hvorfor du må vite om hvordan du måler bh -størrelsen. Ja, jeg er enig i at det er tungvint og tøft å måle egen størrelse og er intet mindre enn en fangst 22. Du kan absolutt ringe til en Fit -ekspert som ikke bare kan ta dine nøyaktige målinger, men også hjelpe deg med å justere koppstørrelsen eller båndstørrelse etter behov. Størrelsen din forblir imidlertid aldri den samme og varierer med at du får eller mister vekt, muskler og forskjellige andre faktorer. Selv om du ikke måler deg selv, vil kunnskapen hjelpe deg med å velge den ideelle, neste gang du skal handle!

Kilde: cosmopolitan.comHow å måle Kawasaki Frontale Skjorter BH -størrelse hjemme:
Måling av BH -størrelse er en kunst – ikke en vitenskap! Og denne kunsten kan mestres med din praksis. Hvordan finne ut bh -størrelse utgjør to trinn: måle båndstørrelsen og deretter koppstørrelsen.
For å finne ut bandstørrelsen din, ta et målebånd og pakke det rundt ribbeholderen. Plasser den jevnt og direkte under bysten din. Det er det nøyaktige stedet der bh -bandet ditt blir. I tilfelle du får et oddetall, runde det til neste til og med nummer. Registrer nummeret både i minnet og et sted under overskriften – båndstørrelse.

Kilde: BigCommerce.com [SC: MediaD]
Nå trinn målebåndet oppover brystet slik at båndet er rundt den fulle delen av bystene dine. Pass på at båndet er trygt og tett, men ikke stramt. Trekk nå båndstørrelsen fra byste størrelse for å få koppstørrelsen. For eksempel hvis båndstørrelsen din var 32 og byste størrelse 35, ville forskjellen deres være 3. Av denne grunn ville koppstørrelsen din være 35c. Registrer tallet på samme måte som båndstørrelse som koppstørrelse.

Høres grunnleggende he! Imidlertid, hvis båndet ikke er plassert, vil du sannsynligvis få en feil størrelse for deg selv. Derfor ville det være smart hvis du måler et par ganger og sørger for at du treffer det ideelle tallet hver gang. Med praksis vil du få de ideelle tallene på en gang!
Kilde: wikihow.comawesome verktøy til din disposisjon:
Måling i seg selv ser ganske uhyggelig ut og beregner også størrelsen også! Ikke få panikk og få alle opparbeidet! Takk Gud for en fantastisk gjennomtenkt person, vi har et kalkulator i BH -størrelse og BH -størrelse for å gjøre alt det harde arbeidet. Begge er tilgjengelige på nettet, og du kan enkelt få tilgang til begge deler. Du kan ganske enkelt ta en utskrift av diagrammet og stikke det uansett hvor det lett vil være lett tilgjengelig for deg. Eller enda bedre, bare mate tallene i den elektroniske kalkulatoren og få nummeret til å blinke på skjermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post