Boho plagg varsel! 10 metoder Du kan etterligne bohemsk stil for den indiske sommeren

Det er den tiden av året, når du ønsker å kappe opp alle trendy så vel som elegant, uten å være over toppen så vel som ennå med en uttalelse til gjøre. Hvilken mye bedre metode for å gjøre det, så vel som å glede seg over de salige somrene, annet enn å gå boho elegant i bohemsk stil.
Hva handler bohemsk stil om?
Som navnet antyder, handler bohemsk stil om å være gratis så vel som levende- en nonchalant tankegang som sådan mot trender, men med en egen individualistisk karakter også. Uten mye ADO, så vel som å vurdere at du er i ekstase over Boho-klær, gir vi deg elegante motemønstre som stiler opp med en vill sjelfull berøring- inspiser dem!

10 metoder så boho chic!
1. Husk at slips så vel som fargestoffer som vi har snakket om et år tilbake, inspiser dem og oppdager nøyaktig hvordan du skal mote opp i slike ensembler. De kommer som urfolk og elegante for å gi et blikk, så vel som på nøyaktig samme tid kan brukes omtrent hvor som helst. Rompere i slips så vel som fargestoff, for eksempel gir et Chelsea FC Skjorter utsøkt utseende. Bruk dem i nøytrale toner eller livlige farger, uten eller uten leggings- stil opp med Kolhapuris eller Mojaris for føttene også!

2. Summertime fletter, en ermeløs pyntet topp så vel som varme bukser til bassenget så vel som strandfester, kan føre til et trendy berøring i bohemske plagg også. Når igjen, hvis toppen er pyntet; Hold bunnene i falmede toner for å få en balanse. Summertime bølgete fletter for håret så vel som åpne tårne sandaler er finest til totalt utseendet med.

3. Lange flytende maxikjørt Hvilken veske å ta med samt totalt utseendet med? Vi antar at ingen vesker må være jholas eller slyngeposer!

4. Lacey Maxi-topper med skjørt i nøyaktig samme stoff, stil så vel som fargetone- alt utmerket hvitt så vel som rolig av natur; Bomull helt sikkert i sommer, i tillegg til hvilken metode du skal feire Uber Wild Kid med et sensuelt preg i deg enn et helt hvitt ensemble så bohemsk! Utvid så vel som totalt utseendet med perlet tilbehør for å legge til farger på personaen din!

[LES OGSÅ: Bohemsk sigøyner Fashion]

[Les også: Elegante ideer om hva du skal ha på deg med blomsterhorts] 7. Lacey Cut Crop Tops i hvitt med trykte leggings samt tykke stykker for armene, nakken så vel som håndleddet gir en fantastisk moteerklæring. Du kan gå foran i tillegg til å bruke hæler med Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter dette utseendet etter den semi-formelle begivenheten, en kvinnelig natt ute eller kanskje for en venns bursdagsbase også.
[SC: MediaD]

8. Pirat som så vel som ekstremt hipt, puffet opp Feyenoord Skjorter bomullskolis så vel som bluser i kjempebra til varme toner- pink, fersken, Fuchsia et al. Går for fantastisk boho-mote, spesielt når det er sammenkoblet med steinvaskede denimshorts. Totalt utseendet med leiligheter for føttene i tillegg til å la det være der.

9. Tilbehør spiller en stor funksjon når du styler opp i boho -topper i tillegg til lange flytende maxi -skjørt. Som det sees her, gir et dypt lav V -maksi -skjørt et totalt bohemsk utseende med fantastisk tonet tykke tilbehør til nakken så vel som hendene.
10. En sammenslåing av varme så vel som fantastiske blomstertoner på en beige til kremiske maxi -skjørt gir fantastiske sigøynerantrekk, så vel som du ikke krever å bruke så godt mye tid til at utseendet kommer så rent og fullstendig – Bruk tunge nakkestykker i perler!

La oss forstå hvilken av sigøynermote så vel som sigøynerstiler du elsket mest!
Bilder Kilde: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post