9 Tradisjonelle vårkjoler Ideell for morsdag

Kjole: Staud (også elsker dette) | Sko: Veronica Beard | Veske: som Binetti (lignende her) | Lagdelte halskjeder: Kenneth Jay Lane & Shashi | Solbriller: Marc Jacobs (gamle, lignende her)

Jeg ville forestille meg at mange mødre gleder seg over minner fra glansdagene – da de var de autoritære herskerne i datterens garderobe, i tillegg til at hun kunne kjole henne opp som en jævla cupcake hver eneste dag uten bekymringer eller klager. Ahh hva lykke. I følge min mor var det virkelig dagene. Du vet, før alle de hvite eyeliner så vel som sommerfuglklipp samt spaghetti stropper begynte å skje, så vel som huset vårt ble omgjort til en krigssone som inkluderte moren min som sendte meg tilbake oppe til endring hver morgen, så vel som meg som appellerte til det i dag Var virkelig, virkelig dagen jeg løp bort for alltid.

For mamma antydet selvfølgelig glansdagene med å kle meg som en liten gutt rosa. Alt sammen. Jeg tror faktisk ikke at jeg forsto at plagg til og med kom i andre farger enn rosa opp til jeg var i tenårene. Det er sannsynligvis sannheten at jeg var den eneste kvinnen i husholdningen som tvang mamma til å ta denne sartorial -sjansen som hennes ene skudd for å gjøre alle de jentete tingene. så vel som det gjorde hun. alle sammen.

Mens garderoben min ikke lenger bare består av rosa, blonder, så vel som blomster, klandrer jeg henne fortsatt for min dyptliggende attraksjon til klassiske, feminine silhuetter så vel som min patologiske tilhørighet til matchy-matchy. Jeg kan ikke få det. Jeg ble hjernevasket også tidlig i så vel som det så vel som den verste delen er at jeg ikke en gang er sint på det. Er det Sartorial Stockholm -syndrom? Sannsynligvis. Imidlertid får de tradisjonelle feminine vibber meg hver gang.

Som gjentatt i dagens 30 kjoler publiserer på morsdagsstil, handler jeg om å gi damen hva hun vil ha på sin spesielle dag, så vel som takket være den ned-høyre velsmakende antall tradisjonelle vårkjoler jeg har hamstret på Shopbop i det siste , denne oppgaven er en enkel. Nedenfor har jeg avrundet mine foretrukne feminine vårkjoler, ideelt for morsdagen så vel som utover.

Kjole: Staud (elsker også dette) | Sko: Veronica Beard | Veske: som Binetti (lignende her) | Lagdelte halskjeder: Kenneth Jay Lane & Shashi | Solbriller: Marc Jacobs (gamle, lignende her)

Takk til ShopStyle for samarbeidet om dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post