Ok, til slutt, stoff shopping i Japan

Takket være flere anbefalinger og ganske eksplisitte veibeskrivelser, gjorde jeg det til den legendariske tomat stoffbutikken i Nippori Textile Town. Det er bomullsgulvet, over.

Jeg hadde en flott tid i Tokyo. Det er noe spennende om å være helt på egen hånd i en uvanlig by hvor du ikke snakker et ord, ikke ett enkelt ord, av språket. Alt det trengte var for meg å bli forfulgt av Shadowy Underworld figurer for å drepe meg for å være et stort filmbilde. (Selv om å ha plottet være “Shadowy Underworld-figurene, prøver å stoppe Erin fra å kjøpe stoff”, sannsynligvis ikke ville gjøre det forbi det første scriptmøtet.)

Uansett, til tross for å måtte ta langsomt toget tilbake til Narita sent på mandag kveld (jeg savnet den siste expressen), klarte jeg å gå over alt jeg ønsket * og * komme tilbake til flyplassen i tide for å gjøre flyet til Taipei.

Her er det jeg kjøpte:

Og litt mer:

Whoops, praktisk talt glemte ett stykke:

(Gutt, jeg er glad jeg pakket spare duffelposen!)

Så, fra toppen ned – sannsynligvis den mest “japanske” av stoffet jeg kjøpte, de små fuglene og trærne på tung bomull. tyngre enn quilting bomull, uansett. Jeg har bevisst ikke kjøpt noe selvbevisst japansk: nei kanji utskrifter, ingen geishas, ​​ingen “engrish” skriving. Jeg ville søte, men ikke “Kawaii!”, Hvis det gir mening. Også, så hardt som det var å motstå, kjøpte jeg ikke noe Hei Kitty.

Den grå prikken har trolig en god del av polyester i den, og den har en liten feil, men det var 100 yen / verftet og prikkene er veldig hyggelige, ikke den dårlige utskrift jeg vanligvis ser i USA.

Høstbladet er veldig tungt, praktisk talt polstring, så jeg tror det vil være et skjørt. Det tror det ville være søtt med en oransje corduroy jakke og grønne strømpebukser i høst … Selv om i 90 + grad Taipei, er det * veldig * utfordrende å tenke på høst!

Den svarte og grå bladutskriften bare * snakket * til meg, hvilket svart stoff nesten aldri gjør. Og hvem skal jeg ikke høre når japansk stoff ønsker å emigrere? Jeg måtte kjøpe den.

Browny-Greige Wallpaper Print har en veldig interessant tekstur, praktisk talt matelassé. Og fordi jeg aldri er redd for å se ut som en kombinasjon bakgrunnsbilde / sengeteppe, skjønte jeg at jeg måtte ha det. Jeg trodde det ville gjøre en god strukturert kjole – noe med stive skreddersydde detaljer. Vi får se …

Stripen er en skjortestrimme og det er grønt / grått på en halv og gulgrå på den andre. Jeg trodde jeg var hallucinerende da jeg trakk den ut; Jeg trakk ut den grønne siden og deretter klemte bolten, så bare den gule; Jeg var glad i et kort øyeblikk av panikk mens jeg lurte på hvor det grønne stoffet gikk! Har jeg noen ide om hvordan du syr dette? Nei jeg gjør ikke. Men for 100 yen / hage skjønte jeg at det ville komme til meg. En dag. Jeg venter.

Den siste biten er den oransje / gule solbursten bomull. Jeg satser jeg skal gjøre det opp først; Hvis jeg jobber det beste det vil være en ideell indisk-sommerkjolen, den gule endring til oransje til høsten, akkurat som fallende løv …

Til tross for den beryktede expensiveness av alt i Japan, tror jeg at jeg har brukt mindre enn $ 125. Selv om jeg nok brukt minst halvparten som på togbilletter ….

Her er en street-scene bilde, bare for å hjelpe deg å få lagrene neste gang du er i Tokyo:

Takk igjen til alle foreldre som har sendt meg anbefalinger og veibeskrivelser for min altfor kort tid i Tokyo … Jeg kan ikke vente å gå tilbake!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Endelig! Tetris Dress 22 oktober 2009With 108 kommentarer
Kjolen A Day guide til å lære å sy: del OneFebruary 5, 2008
HOWTO: Kjøp Fabricmarch 5, 2007 med 106 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Spring OmbréSpring Ombré

Fotografi av Melanie Riccardi Kjole: Vince Camuto (lik her, her og her) | Skjorte: Brooks søsken | Sko: SJP Collection | Belt: Kate Spade (veldig lik her) | ØRINGS: BaubleBar