Få fakta best for å avhjelpe tørre hudforhold Quick

tørr hud er noe vi vil måtte kjempe en dag eller den andre. Det er smertefullt, skjemmende så godt som kan føre til et tak i andre problemer hvis du ikke har ressurser eller forståelse for å kjempe mot det riktig! Forstår du at det største organet i kroppen din er huden din så vel som at det er den aller første forsvarslinjen mot støv, vind, sol og kulde? Noen ganger blir det utfordrende for huden din å kjempe mot krigen effektivt hvis du ikke tar veldig vare på den. Huden din er tørr, så vel som kløende, så vel som om du ikke fyller våtheten i huden din, kan de tørre hudforholdene virkelig ta en toll på deg. Det er grunnen til at denne korte artikkelen vil fortelle deg hva som utløser tørr hud, så vel som hvordan du kan kjempe mot dette effektivt.
[Les også: Hjemmemedisiner for tørre hudforhold]

Noen mennesker vil ikke takle dette problemet rundt kroppen sin, i stedet vil de bare ha det på bestemte deler av kroppen. Dette er når du burde forstå hva som utløser tørr hud i ansiktet. Det er viktig å forstå at hver del Englands herrelandslag i fotball Skjorter av kroppen er annerledes, så vel som det som utløser tørr hud på føttene ikke er nøyaktig det samme som tørr hud i ansiktet. Du vil kreve forskjellige kremer samt rettsmidler for å ta vare på forskjellige utløsere av tørre hudproblemer. La oss se på noen av de mest typiske utløserne av tørre hudforhold.
Hva utløser tørre hudforhold
Kilde: xcitefun.nett the Weather
Vinterværstilstand er en viktig skyldig som utløser tørr hud. Om vinteren synker fuktigheten til farlig lave nivåer. Fuktighet er PSV Eindhoven Skjorter viktig for å holde huden fuktig så vel som når det er ekstremt mindre fuktighet, det blir viktig å virkelig bruke utenfor kilder for å holde huden fuktig.
Løsningen: Hold en luftfukter i huset ditt, samt forsterke det. Bruk kremer så vel som kremer i mye mer mengder for å holde huden din hydrert. Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter Hvis du må gå ut i det kjølige været, må du sørge for å bruke tilstrekkelig sikkerhet og dekke deg opp med hansker.

[Les også: et skikkelig kosthold for tørr hud]
Kilde: Howtoremovethat.comtoo Mye varme
For mye varm er heller ikke bra for kroppen din. Hvis du sitter i sentralt oppvarmede områder eller i nærheten av ovnen i lang tid, vil huden din tørke opp. Prøv i tillegg til å holde deg borte fra peiser eller steder der huden din er utsatt for direkte varme.

Fiksingen: Bruk andre innebærer for å holde deg varm, i stedet for å sitte nær direkte varme.
Kilde: Wunderweib.de [SC: MediaD]

Soleksponering
Du krever vitamin D, men mye eksponering for solen tørker opp huden din siden UV -strålene i solen er ganske skadelige. UV -laget går faktisk inn enda mer enn det øverste laget av huden, og tørker det derfor opp fra innsiden. Derfor vil du begynne å ha mye mer rynker, så vel som huden din begynner å slippe ekstremt snart.
Fixen: Den aller beste metoden for å beskytte deg fra de skadelige solstrålene er å bruke solkrem. Mange av solkremer tilbyr bred spektrumsikkerhet så vel som de som er over SPF50, bør alltid være å foretrekke. Bruk solkrem overhodet ganger så vel som når du skal ut i solen. Dette vil ikke bare ivareta huden din fra å tørke ut, men vil også unngå fremtidig skade på huden din.

Kilde: Lionessebeautybar.orgdry hudforhold kan være et stort spørsmål for alle som lider av det. Det er derfor viktig å forstå nøyaktig hvordan man skal kjempe mot det med de beste ressursene. Vi håper denne korte artikkelen vil hjelpe deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post