21 Kjoler best for jobb og helg

For eksempel hadde jeg på meg denne kjolen mens jeg reiste i Frankrike. Er jeg den eneste som føler hatter, selv om den er tøff å reise med, er så nødvendig for den generelle jet -sett -stemningen? Den dristige ensfarget og under kneets lengde ville være ideell hjemme på kontoret. Men det flytende linstoffet fikk det også til å føles veldig friskt og uformelt for reiser også. For meg handlet det om å jobbe i tilbehør som satte tonen til det generelle utseendet.
Merk: Dette er ikke en barselkjole, men den kryssende kryssfronten kan bindes, men du vil. Så jeg var i stand til å bruke den over støtet.

Cefinntwist-front Voile Midi-kjole (rimelige linkjoler her, her og her)

Janessa Leonesuzanne Hat (lignende alternativ her)

Det kommer virkelig ned på tilbehør, og lar dem polere et blikk perfekt for en profesjonell setting. Eller gi deg litt mer komfort og funksjonalitet for tilfeldige dager. Jeg holdt ting på den delikate siden med dette utseendet, for det siste jeg vil veie meg ned i lange turer i den franske rivieraen er tungt tøyty tilbehør, vet hvaima?

Carolina Herreraella Insignia bærepose (rimelige stiler her og her)

Le specsrapture Cat-eye solbriller

Joanna Laura Constantinetribale gullbelagte steinøreringer (rimelige stiler her, her og her)

Det siste du ønsker er et skap fullt av kjoler du elsker, men bare for veldig visse anledninger. Å investere i stykker som kan arbeides (ingen ordspill ment) i flere scenarier, fra servicemøter til helgeturer, åpner mye mer rom for å ha litt grok-fokusert moro. Med sommerhang outs og det beste reisemalet som kommer opp, vil planene i siste øyeblikk helt sikkert følge. Det er smart og betimelig å legge til noen få fleksible stykker i garderoben din.

Cefinntwist-front Voile Midi-kjole (rimelige linkjoler her, her og her)

Mystiqueimitation Pearl Sandals (flere perlersandaler her, her og her)

Le specsrapture Cat-eye solbriller

Nedenfor er en runde av favoritteksemplene mine på arbeid til helgekjoler som er like ukompliserte på mandag som de er på lørdag. Hvis vi bare kunne si det samme om oss selv …

Multitasking arbeid-til-ukens kjoler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post