Ferieskrekkhistorier

Med høytider som kommer opp, her er et morsomt tema for i dag: La oss alle dele våre ferieskrekkhistorier! Hva kom som komisk galt på ferien? Hva var en rookie -feil, og hva var bare en av disse tingene? Hva ville du gjort annerledes for å planlegge din neste ferie?
Min $ .02: Forrige uke dro vi på en strandferie med svigerforeldrene mine. Det var ment å være en fantastisk, sjarmerende tid borte for oss alle, og guttenes første virkelige tur til stranden. Vi hadde til og med fått billetter til Disney World (en time unna der vi bodde) for å sjekke ut for en dag.
På dag 3 falt jeg i bassenget ved huset (jeg lover å drikke var ikke involvert), og på en eller annen måte skadet kneet mitt nok til at det ikke lenger kan bære vekt. Jippi!
Dag 3 ble tilbrakt på legevakten (der dokumenter sa at ingenting ble ødelagt og instruerte meg om å ris det), og dagene 4-6 ble brukt på å slappe av på sofaen. Det er ingen smerter, ingen hevelse, ingen blåmerker – det vil bare ikke ha vekt. Vi er tilbake fra ferie nå, og jeg ser orto i ettermiddag. På plussiden: Jeg fikk mye mer lesing enn jeg har gjort på lenge (Hurra for bibliotekbøker om Kindle) – og Disney -turen har blitt utsatt for en senere ferie.
Jeg var imidlertid ikke det eneste havariet på turen – min svigerfar avviklet ved ER og måtte være en natt for observasjon. (Han har det bra nå.)
Min ektefelle gikk inn i havet for å leke – med budsjettet og iPhone i lommen. Senere, da resten av budsjettet tørket, mistet han førerkortet dagen før vi skulle fly hjem. (Utrolig nok fant noen lisensen hans, og vi klarte å hente den før vi gikk ombord på flyet, og han er alle sammen med en ny telefon nå.)

Det var en komisk dårlig ferie – og likevel er jeg takknemlig for at det ikke var verre, og jeg slo ikke hodet mitt nær bassenget, og det var meg i stedet for guttene. Min ektefelle fant dette skuddglasset i en gavebutikk og måtte få det.
Damer, hva er dine favoritthistorier fra høytiden? (På baksiden: Er din ferieskrekkhistorie at du ikke har hatt tid til å bruke høytiden din?)
OPPDATERING: Jeg rev ACL på denne turen! Min “kneforstuing” ble aldri helt helbredet – selv etter at jeg kunne gå på det, fortsatte jeg å kollapse tilfeldig, så kreftene som endelig tok en MR. Det viser seg at noen mennesker trenger sin ACL for stabilitet – så jeg hadde ACL -kirurgi i april 2016.
PSST: Hvordan dra på ferie uten å miste tankene, hvordan du planlegger en ferie og ferieetikette på kontoret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post