Reprints on Threadless

Tingen med tee-bransjen er at folk ofte blir lei av de samme t-skjorte-designene, om og om igjen, derfor ser de alltid opp for nyere og kjøligere. Nettopp dette er grunnen til at Threadless presenterer hverdags nye tees. Men selv om folk som sagt ofte blir lei av teesene de har på seg, er det også noen heldige tees som ikke blir kastet i den gamle tees -avdelingen. Disse tees antas å være helt overveldende, og folk elsker dem bare.
Dette er nøyaktig grunnen til at folk ber om dem om og om igjen for å bli skrevet ut. Så la oss se noen av disse heldige tees, skal vi? Denne uken er noen opptrykk med ekstraordinære design toppen av toppen. Så jeg kommer til å presentere deg seks av de søteste, meste, kjæreste og fineste det er. Som du vel vet, vi selv har mye erfaring i t-skjorte-designindustrien, så vi har rett til en mening, sier jeg.
Min personlige fave skrevet ut på nytt tee er helt sikkert den med den gule katten og stripene. Den ene er bare så søt og det er ikke rart at den ble skrevet ut på nytt og satt på fave -listen, så å si. En annen jeg veldig liker er den med monsteret i skapet (eller slik ser jeg det). Men den med uglene som sitter på grener blir ikke kastet også.
Reprinted Tee på ThreadlessReprinted Tee på ThreadlessReprinted Tee på ThreadlessReprinted Tee på ThreadlessReprinted Tee på ThreadlessReprinted Tee på Threadless
0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post