Trendvarsel: Bohemian Maxi -kjole Kom i brann!

Etter at vi fikk litt informasjon om bohemsk stil, vil vi nå gå over om bohemsk kjole som fremdeles mønster så vel som å få fyr! Bohemsk Maxi -kjole er en av den foretrukne bohemske stilen for nå. Ser spesielt så vel som fascinerende ut hvis vi uansett bruker det på riktig måte med riktig solid kamp.

Bohemsk eller boho -stil ser spesiell så vel som interessant, men ofte ser vi like godt mye. Ja, hvis vi ikke er gode i kamp, ​​vil denne stilen virke overflødig eller til og med en tendens til å være eksentriske. I denne situasjonen vil vi gå over bohemsk Maxi -kjole med fulle temaer, så vel som materialer som Chiffon Waving. Som må tenkes på i valget er i ferd med å oppdage mønsteret. Hvis vi bruker blomsterkjole som bohemsk aksent, velger du en vanlig farget legering som ikke er valgt, vil på samme måte mønstret som uforglemmelig overfylt.

Accents Stacks for Bohemian Maxi -kjole kan fremdeles brukes til oppfatning av stilen. Aksenterte skjørt hauger, hauger samt topper, men etterlater andre produkter så vel som grunnleggende naturlig inntrykk.

Om tilbehøret til bohemsk Maxi -kjole betales ekstrem renter til detaljer. Fra lange så vel som lagdelte halskjeder, baretter samt hodeskjerf, belter, mokkasiner, cowboystøvler, leggings, ballerina -leiligheter, plattformsko, så vel som paljetter, handler det om de små tingene. Forskjellen mellom noen grunnleggende så vel som noen med en bohemsk stilfølelse er i tilbehøret.

En vanlig kvinne, med litt smak på moten (foruten å foretrekke moderne trender), kan ta en hvit Oxford -bluse i tillegg til å koble den sammen med det tydelige sorte blyantskjørtet, svarte patentpumper, og hvis hun virkelig våger, en håndveske med rødt skinn. Dette er en fantastisk så vel som klassiker.

En dame med et bohemsk tankesett ville dukke opp på nøyaktig samme tradisjonelle utseende ved å bruke nøyaktig samme bluse under en svart skiftkjole fra 1920 -tallet, og legge til svarte strømpebukser samt ankelstøvler, samt et hårtilbehør som en rød strikket baret eller et gruppert klipp av edelstener; I tillegg til så langt vesken går, er mulighetene uendelige.

Og for neste nivå, nøyaktig hva med at vi ser på å overholde bilder om bohemsk Maxi -kjole -stil, så vel som stil for å få mye mer inspirasjoner.

Vakker boho -kjole
Bohemsk kjole
Bohemsk blomsterkjole
Bohemsk Maxi -kjole

Bohemsk Maxi -kjole
Boho -kjole

Boho stilig lang kjole
Chaser Autumn Boho Long Dress
Hvit maxi bohemsk kjole

Handle lignende produkter for maxikjoler:

Se også

Butikk og stil, Summertime Fashion
Nøyaktig hvordan du kan style denim for din beste helgeutseende

Bildekilde
Lagre

Lagre

Lagre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post