De hundre kjoler: Dag 2

Vel, en dag ned i hundre kjoler for hundre kjoler i mars! Har noen andre “nitti ni flasker øl” fast i hodet? bare meg?

Denne kjole hadde en sneak forhåndsvisning tilbake i februar, både som bakgrunn i et sy-rom skudd, og som lommevisning – det er et ekkino stoff 9929:

Her er et par mye mer nærbilder av bodice:

og bindingen:

og grensen på skjørtet:

Og siden glidelås, som trenger litt reparasjon allerede – jeg ble ikke backstitch nok over glidelåsen, og den kommer til å bli utelatt. Den strekningen av sømmen over glidelåsen er alltid et stort spenningspunkt i kjolene mine. Jeg er aldri sikker på om du vil forsterke den, eller starte glidelåsen høyere, eller hva. Forslag?

Og lommen:

Og baksiden:

Jeg har slitt dette et par ganger, og det er en gledelig opplevelse. Noen av mine kjoler har noe jeg privatkaller LGG-faktoren, hvor LGG står for “Little Girl Glee”. I utgangspunktet er en High-Lgg-kjole en som får bølger og komplimenter fra det underliggende settet, og dette er absolutt en høy-lgg-kjole. (Jeg vil også kalle dette en “Garden Party” kjole, en av hundre kjoler i boken …)

Merkelig, selv om det er så mange farger i denne kjolen, har jeg problemer med å snakke med det. Ingenting jeg har er akkurat det turkis i fuglens vinger, som er fargen jeg vil gjerne matche … så jeg er standard til den lyse rosa.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

De hundre kjoler: Dag 29July 1, 2013in “100dresses”
De hundre kjoler: Dag 19June 21, 2013in “100dresses”
Scener fra en sying romfebruar 13, 2013 med 18 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post