Alt du krever for å forstå om blandet medieutskrift

Mixed Media Printing
Er dette den neste enorme tingen for trykkeribransjen? Jeg har fått en e-post fra Katelyn Smith, fra QualityLogoproducts.com, som sendte noen få medlemmer av teamet deres til en tilpasset utskriftsfabrikk for å få et førstehånds titt på nøyaktig hvordan prosessen gjøres. Dette fikk øyeblikkelig min interesse, da jeg er sikker på at det fikk interessen for alle de som jobber i den tilpassede utskrifts-/grafiske stilindustrien.
Det er en hel omfattende kort artikkel om den satt sammen av QualityLogoproducts, men akkurat her er noen hightlights for TL; DR, men jeg motiverer deg sterkt til å sjekke ut hva som helst ved kilden, spesielt hvis du jobber eller planlegger å jobbe i bransjen :
Mixed Media Printing kombinerer to forskjellige avtrykksteknikker på ett sted. For eksempel kan du integrere en laserdesign med en skjermoverføring av logoen din.
Det nederste laget av dine blandede medier -trykte produkter vil alltid være laserdekorasjon.
Laserdesign er faktisk et skur av stilen din på plagget i stedet for et farget blekkavtrykk.
Husk at et mørkfarget plagg kanskje ikke er det aller beste valget for en laserdekorasjon.
Du vil sørge for at uansett størrelse laserdesignet ditt er, avtrykk eller broderi som går på toppen er lyst, så vel som å fange tilstrekkelig til ikke å bli svelget opp eller overskygget av laserdekorasjonen.
Varer som skrives ut ved å bruke blandede medier ser mye mer ut som noe du vil kjøpe i butikken enn noe du vil hente på et forretningshandel.

Du kan inspisere den blandede medieprosessen i samsvar med videoen:

Tidligere ble blandet medietrykk bare tilbudt på klær. Men nylig, fordi blandet medietrykk fanger på en enorm måte, inkluderer valg ikke-apparellprodukter som bæreposer samt ryggsekker. Forsikre deg om at du inspiserer alle valgene som tilbys på nettstedet QualityLogoproducts. Polyester er det eneste materialet som kan laseres, og det er grunnen til at blandet medietrykk ikke er et valg for hvert element. Full kort artikkel her.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

SparkleSparkle

For noen uker siden hadde jeg muligheten til å gå ned til Washington D.C. for avsløring av White House Black Markets spesielle innledende kjole samling. Det er en spesiell samling