Vintage Pack – Over 200+ Retro Resources

Vintage Pack – Over 200+ Retro Resources
Hvis du er en designer med et vintage -prosjekt i tankene, er dette det ideelle funnet for deg. Med en enkelt avtale kan du få over 200 retro -ressurser. Dette enorme salget leveres av DesignPanoply, men du kan kjøpe det direkte fra Mightydeals: et fantastisk nettsted som spesialiserer seg på å tilby de beste tilbudene på markedet.
Hva er inkludert? Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne. Du vil motta mange lagerbilder, handlinger, maler, teksturer, mønstre, vektorer og så mye mye mer! Det som er det beste i denne avtalen er at du også vil motta 20 vintage Photoshop -handlinger, som lar deg få et vintage blikk på bildene og vektorene dine. Photoshop -handlingene vil endre lysstyrken din, legge til kontrast og vil gi en dramatisk tone til bildene dine.

Kjøp denne pakken nå, så har du muligheten til å bruke 70 årgangsvektorer og 75 teksturer, mønstre og børster for å forbedre dine årgangskunst. Tror du de har glemt kjærligheten din til skrifter? Du tar absolutt feil: Du vil også få to profesjonelle skrifter: Overcase-Only Hensel og Art Deco-inspirerte Nouvelle.
Sammenlignet med ressursene du får, er prisen betydelig lav: bare $ 27. Du sparer opptil 83% av den vanlige prisen. Denne mektige avtalen slutter på 4 dager, 14 timer og 57 minutter. Skynd deg . Du vil ikke gå glipp av denne enorme vintage -pakken.
Husk :
– Ressursene kan brukes til både personlige og kommersielle prosjekter.
– Filene kan ikke selges på nytt eller omfordeles.
– Handlingene og børstene er for Adobe Photoshop. Fontene leveres i TTF -format. Vektorfilene leveres i både AI- og EPS -formater. Malene er i PSD -format. Andre bilder er i JPG- eller PNG -format.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post