Jakten: De beste brede benbuksene å ha på jobb

Visst, vi vet alle hvilke garderobe essensielle for arbeid profesjonelle kvinner skal ha i skapene sine, men hvis du kjøper en for første gang eller erstatter En du har slitt i bakken, kan det være vondt å finne nøyaktig den rette inkarnasjonen i butikkene. I “The Hunt” søker vi butikkene etter en grunnleggende gjenstand som hver kvinne skal ha.
Elizabeth postet forrige uke om brede benbukser fra Express, og det er så mange ute akkurat nå at jeg trodde vi skulle gjøre en minijakt på de beste brede benbuksene å ha på å jobbe akkurat nå. Lesere, hvordan føler du deg om trenden? Hva er de beste buksene med brede ben å ha på jobb? Hva er de beste tipsene dine om å dempe dem, og hvilke sko og topper parer du dem med?
For min 0,02 dollar føler jeg meg fortsatt som den riktige hemming for bukser i full lengde, bør være med en liten pause på vampen på skoene dine, uten å samle eller dra i ryggen. (Jeg må virkelig gjøre om grafikken på dette innlegget om hemlengder, men jeg er generelt fortsatt enig i mine eldre råd.) Jeg liker at de er stylet med joggesko eller andre flate sko – å få en hæl riktig med dem kan være litt vanskelig, selv om Jeg vil gjerne høre tipsene dine! (Nok en mulig sak å være på utkikk etter: Kan du bruke sko uten at buksebenet blir fanget og gjemt i stroppen, snørene eller vampen på skoen – slags som på dette bildet? Støvler kan være ideelle av denne grunn. )
Det viktigste med bukser i full lengde er imidlertid at du virkelig må vite hvilke sko du planlegger å bruke dem med når du får dem til å hemmet-og deretter holde deg til den generelle høyden på skoen hver gang du bruker buksene.
Jeg ser bukser med bred ben stylet med mange avlingstopper-for kontoret ville jeg byttet det til en arbeidsakseptabel bodysuit eller annen nærmest topp.

Bare en annen merknad om stoffer: Jeg føler at jeg enten et drapende stoff, eller et tungt stoff som tweed eller flanell er bedre for denne typen bukser fordi bomull eller lin vil rynke-faktisk, hvis du planlegger å bruke bredden Bukser til jobb ville jeg unngå stoffene.
Lesere, hva er tankene dine? Har du kjøpt noen flotte brede benbukser til jobb eller lek i det siste? Hvordan har du hemmet dem, og hva har du på deg?
Avbildet øverst: beige / rosa / beige
Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker, og Corporette® kan tjene provisjoner for kjøp gjort gjennom lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Tusen takk for din støtte!
Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel for oss å tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder.

Jeg kjøpte disse $ 35 Amazon -buksene etter å ha sett dem på en eller annen Tiktok -influencer, og likte at de hadde dem i kortere lengder. Fordelene: De passer meg, og hems drar ikke i det hele tatt – og stoffet, mens billig, er drapende og flytende. Ulemper: De er veldig brede. Også i denne veldig kostnadseffektive prisklassen: Target (vanlige og pluss størrelser), Banana Republic Factory ($ 45+).

Dette er noe annet jeg har sett på Tiktok, spesielt med mellomstore bloggere: Abercrombie Pants for seieren, tilsynelatende! Hver gang jeg har gått til nettstedet har de ekstremt begrensede størrelser igjen, men er fremdeles tilgjengelige, så jeg mistenker at de bare blir lagt på nytt på ujevne måter. (Du har kanskje bedre hell i din lokale butikk.)

Buksene er $ 90 på Abercrombie i størrelser XXS-XXL i lange, vanlige og korte størrelser. Også i denne prisklassen: 1.State, NYDJ, GAP og Express.

Disse Everlane -buksene ser fantastiske ut for $ 118. De kommer i 30 ″ og 32 ″ lengder, størrelser 0-16 og 4 farger. For en lignende uformell/drapende følelse rundt dette prispunktet, se til Madewell (Petite, vanlige, høye størrelser 0-16) og Norma Kamali (høyt rangerte, mange anmeldere bemerker at de er gode reisebukser). Disse antrobuksene er $ 140 og kommer i vanlige, petite, høye og pluss størrelser.

Et annet vennlig merkevare med flotte brede benbukser å bruke på jobb: reformasjon, tilgjengelig i mange farger i størrelser 0-12 og i mindre farger i størrelser 14-24. Du kan også finne noen få farger hos Nordstrom og andre forhandlere. De er $ 178.

Disse $ 218 favorittdatterbuksene ser bra ut, og er også tilgjengelige i omtrent 6 farger på Nordstrom og Favoritedaughter.com (OOH, og de har korte lengder). De er tilgjengelige i størrelser 0-18. Også i denne prisklassen: MMLF (vanlig front, $ 295), Reiss (mer blussede bukser enn bred, $ 245+).
Lesere, hva er de beste buksene med brede ben å ha på å jobbe i 2022? Hva er de beste tipsene dine om å dempe dem, og hvilke sko og topper parer du dem med?

Liker du denne funksjonen? Sjekk ut andre nylige avdrag!
Bilder av sosiale medier via innskuddsbilder / Janifest (Kvinne lener seg mot blå fløyelsstol, hun har på seg brede ben bukser til WEAr å jobbe i hvitt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Coat CrushCoat Crush

Frakk: Reiss (likt her og her … og her til salgs!) | Kjole: Reiss | Sko: Corso Como (lignende her) | Solbriller: Prada | Smykker: vintage (lignende sølv chokers her