3 De fleste aktuelle forbedringer i sykkelklær som produsenter lager!

3 De fleste aktuelle forbedringer i sykkelklær som produsenter lager!
04/02/2019, postet av Alanic Global
Enten du er en sykkelentusiast, profesjonell eller bare en kjøpmann som selger sykling av høy kvalitet, er dette avgjørende for deg. Så legg den korte oppmerksomhetsspennet til side et øyeblikk og se på noen av de aktuelle forbedringene som produsenter gjør i sykkeluniform.

I tilfelle av sykkel -skjorter engros eller noe annet for den saks skyld, betyr hver av disse forbedringene noe. Og som forhandler må du alltid mål å få intet mindre enn disse funksjonene av høy kvalitet i bulkbestillingene dine.

For nå, hvis du er klar, så la oss se på de tre beste valgene –
1. Reflekterende og likevel null bevegelsesbegrensninger
Det er ingen overraskelse at reflekterende paneler er en integrert del av sykkeluniformen og med god grunn. Det fungerer som en kjent markør for syklister i mørket, slik at folk i motoriserte biler kan vite forskjellen på veien.

Imidlertid er disse panelene vanskelig å være godt integrert i sykkelklær og tar også bort en god del fra strekk- og fleksibilitetsfaktoren. Dette gjør det mindre pustende, og det er ikke noe fagpersoner har glede av gjennom årene.

Imidlertid er de beste syklistene i dag mye mer enn klare til å gi deg den beste kvaliteten, og ingen mye mer gjør reflekterende paneler mye fra å sykle klær. De er godt designet, og med vanlig forskning har det kommet mye mer enn hva syklister trodde var mulig!

2. Stingløse hems er fremtiden
Søm har lenge vært en verdig motstander for den profesjonelle sykleren og var skyldig i irritasjon og gnag av lange løp. Imidlertid gjør moderne produsenter i dag fremskritt i sprang og grenser.

Stitchless hems er laget av laserteknologi og deretter helt varmesveiset for å få den til å ende akkurat som det skal.

På lang sikt sørger det for en bemerkelsesverdig opplevelse for syklister, og selgere må sørge for at de ikke har noe mindre enn dette.
3. Vanntette lommer for dine elektroniske verdisaker
Endelig har produsenter av grossistsyklingstrøyer begynt å vurdere at syklister også har sine elektroniske verdisaker. Vanntette lommer har blitt berggrunnen som ligger en syklists evne til å bære GPS -trackere uten bekymring for å få den bortkastet.

Disse lommene er foret med PVC eller annet vanntett materiale for å sikre at uansett hva værforholdet måtte være, går telefonen eller elektronikken din ikke ned i avløpet.

Hver av disse tre funksjonene er resultatet av mange års hardt arbeid og forskning på delene av sykkeljøyeprodusenter og deres nisjeteam. Som forhandler må du forstå at dette er egenskapene som de beste i markedet besitter – og noe mindre ikke vil gjøre kundene dine lykkelige!

Så ta kontakt med den beste produsenten i dag og legg inn bulkbestillinger i dag!

Tagger:
Sykling Jersey -produsenter
Sykling tee skjorter engros
Engros sykkeltrøyer

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post