De beste veganske skoene for arbeid

Vi har avrundet de beste veganske skoene for arbeid noen ganger i fortiden, men vi trodde det var på høy tid for en oppdatering – spesielt fordi noen av de mindre merkene var noen av de mindre merkene Vi omtalt er ikke lenger. Her er en bonus: Veganske sko- og tilbehørsbedrifter prioriterer vanligvis bærekraft og etisk produksjon.
Hva er dine favorittkontorvennlige veganske sko- og tilbehørsmerker? Kan du kjøpe dem fra mainstream -nettsteder/butikker, eller må du få dem fra mer spesialiserte forhandlere?
Legg merke til at noen sko fra “vanlige” merker som Amazon Essentials, Lifestride og Anne Klein kan være veganvennlige-og hos forhandlere som Nordstrom og Zappos, kan du filtrere sko og vesker med materiale. (For eksempel er her alle faux-skinnskoene på Nordstrom.) I tillegg samler nettsteder som Mooshoes, Ethica og Avesu mange veganske merker og produkter på ett sted.
Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker, og Corporette® kan tjene provisjoner for kjøp gjort gjennom lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Tusen takk for din støtte!
Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel for oss å tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder.
De beste merkene for veganske sko for jobb
La oss gjennomgå det som ikke er vegansk før du fremhever noen spesifikke merker. HER er en liste over materialer laget av dyr: lær, ull, semsket skinn fra et innlegg i det medfølende skapet. Gabardin (ulltype), grosgrain (silketype), trøye (ulltype), sateng (silketype).

BC fottøy

Alle skoene til BC-fottøy er laget av 100% grusomhetsfrie materialer: bomull, raffia, jute, bambus, resirkulerte naturlige fibre, polyuretan og gummi (inkludert resirkulert gummi). Ikke bare er skodomponentene veganske, men også limet som brukes til å sette dem sammen – det er fri for dyrderivater som kasein, gelatin og bivoks. BC Footwears stiler er designet for komfort, med funksjoner som ortolittpolstring.

Den avbildede Lucky Day Boot – enkel, men stilig – er tilgjengelig i den avbildede taupe så vel som svart patent (relativt sjelden for en ankelstøvel, nei?) Og kommer i størrelser 6–11. Det er $ 99 på bcfootwear.com.
Merket er også tilgjengelig hos forhandlere som Nordstrom og Amazon.
Veerah

Dette veganske, grusomhetsfrie merket lager skoene sine fra Apple Leather (et biprodukt av eplejuiceindustrien), resirkulerte plastflasker og algeskum (for innleggssål). Selskapet donerer også minst 1% av omsetningen til “sosiale påvirkningsårsaker.”

Foruten skoene selv, selger Veerah unike, avtakbare “tilbehør” for å fremheve dem, inkludert dusker, ankelstropper og brosjer. Hvis de ikke er helt arbeidsmessige for kontoret ditt, kan de fungere godt som små skrivebordstilskudd.
Den avbildede Vicky -leiligheten er etisk produsert av veganske mikrofiber semsket skinn og har algeskum -innleggssåler. Den er tilgjengelig i fire farger, inkludert svart, i størrelser 5–11 for $ 228 på Veerah.com.
{relatert: 8 sakte motearbeidsklærmerker å prøve}
Ahimsa

Ahimsa, oppkalt etter den hinduistiske og buddhistiske praksisen med å unngå noen skade på levende vesener, eier den 100% veganske skofabrikken i verden – det er i Brasil, og det meste av produksjonen det er for hånd. Du kan lære om Ahimsas materialer, inkludert Cotton Canvas og Polyurethane Vegan Leather, på “Les mer” -siden.

Med sin undervurderte, monokromatiske stil, ville den avbildede 772 Unisex -sneakeren passe godt inn i vår nylige runde av joggesko for arbeid. Den er laget av pustende vegansk semsket skinn, og den er tilgjengelig i størrelser 36–47 (U.S. Women’s 5–16) i seks nøytrale farger for $ 169 på Ahimsas nettsted.
Ahimsa lager også vegansk tilbehør: belter, kortholdere og enkle lommebøker.
{Relatert: 7 merker som tilbyr miljøvennlige klær til arbeid}
De beste veganske arbeidsposene for arbeid
Mat & Nat

Mat & Nat er en av de mer kjente veganske, grusomhetsfrie merker for sko, vesker og mer-og de har eksistert siden 1995! Produktene deres er laget av PU (polyuretan), som er biologisk nedbrytbar, og PVB (polyvinylbutyr), som kommer fra 100% resirkulert frontrute glassharpiks. Fôret av alle matteposer er hentet fra 100% resirkulerte plastflasker.

Den avbildede vesken er merkets alik vannavstøtende håndveske, laget av PVB. Posen, som har en justerbar stropp og interiør og utvendige lommer, og måler 11,5 x 8,5 x 2,75 tommer, er til salgs for $ 83 på Nordstrom, merket ned fra $ 140.
Mat & Nat er tilgjengelig i Nordstrom, nOrdstrom Rack, og Mat & Nats nettsted.
Rothy’s

Alle vet at Rothys lager sko, men deres veganske poser (Kat anbefalte en i fjor) er ikke like kjent. Posene er bærekraftig strikket med 100% resirkulerte materialer, inkludert havbundet marin plast, og flere stiler er tilgjengelige, fra totes til belteposer, og i nøytrale så vel som morsomme, lyse farger.
Du kan finne ut mye mer om Rothys bærekraftspraksis og mål på deres bærekraft og vanlige spørsmål.
Den avbildede maskinvaskbar (!) Lettvekt er 13,6 x 6,7 x 12,8 tommer og kommer i ni farger for $ 175. Rothy’s tilbyr gratis frakt og gratis avkastning.

Merk: Hvis du er nysgjerrig, er ikke Allbirds sko veganske.
{relatert: de beste grusomhetsfrie skjønnhetsproduktene}
Stella McCartney

Alle Stella McCartneys produkter er vegetarvennlige-den avbildede toten har eksistert i årevis og får gode anmeldelser. Du kan finne det på stellamccartney.com eller varehus som Nordstrom.
Gunas

Gunas er et grusomhetsfritt merke med base i New York som selger veganske sko, vesker og lommebøker, og til og med noen få såper. Materialene selskapet bruker inkluderer bomullsduk, resirkulert plastflaskefôr (RPET), resirkulerte metaller (for maskinvare) og til og med Mulberry Plant Leaf Pulp. Limene i produktene er frie for biprodukter fra dyr, og trådene er silkefrie.

Den avbildede Miley bærbare vesken (ja, oppkalt etter Miley Cyrus, som er vegansk) har polstret rom for en 15-tommers bærbar PC og en iPad pluss flere andre lommer, metallføtter og en ytre erme som glir over et kofferthåndtak. Det er vegansk skinn og har et fôr laget av resirkulerte plastflasker. Posen er $ 275 på gunasthebrand.com
Angela Roi

Angela Roi -vesker har eksistert en stund, med massevis av gode fargealternativer for slanke totes som denne. Den avbildede toten er $ 280 på Angelaroi.com og Shopethica.com.

Lesere, fortell: Hva er favorittmerkene dine for veganske sko og tilbehør? Har du prøvd noen av de ovenfor?
Arkivfoto via sjablong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post