Free of the Week-Helt gratis skalletrykk-t-skjorte design

Helt gratis hodeskalleutskrift-for DTG og ScreenPrinting
Det er den favoritttiden i uken når du får oppdage en ny helt gratis vektorillustrasjon, fra en av Tshirt -fabrikken som bidrar med designere. Denne gangen er det Leonardo Ortiz med sitt arbeid “Riding Easy Skull”, som ble gjort tilgjengelig som en helt gratis på stedet 23. mai og nå er på sin andre uke. Når en helt gratis ressurs blir veldig populær og er etterspurt, gjør vi et unntak og forlenger dens totalt gratis status.
Det ser ut til at mange av deg fremdeles er store fans av Biker T-skjorte-design, med grunge hodeskaller og America-flagg. Det er en klassiker, hva kan jeg si?
Kunstverket er spesielt laget for direkte-til-garment-utskrift, en spesialitet av Leonardo Ortiz, men du kan også bruke denne til skjermprinting, filene som er tilgjengelige er en PNG-fil på 300 dpi mens du også kan bruke den andre, en PDF fil med de 4 fargene atskilt.
Få tilgang til dette designet umiddelbart ved å legge igjen e -postadressen din der den automatisk blir sendt til deg. Nedlastingslenken vil være frem til mandag 6. juni. Etter denne datoen vil t-skjorteutskriften tilbake til sin normale pris.
Bruk den nøye og ikke glem å lese vilkårene for hvordan du bruker den.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post