Den nest siste duro Jr

som lovet, den nest siste duro … dette er Amy Butler Morning Glory Slate (i går trodde jeg det var Lotus, men jeg tror det er navnet på linjen, ikke mønsteret). Uansett, som du kan se, markerer det en retur til rør. Jeg lider også på bunnen av midriffen, som du virkelig ikke kan se her, men som lar meg en dag velge å bære sashen som er koblet i ryggen (som om).

Her er baksiden, som ikke har noen rør:

Som du kan se, gjorde jeg ingen innsats for å matche dette mønsteret på baksiden.

Her er en noe bedre utsikt over bodice:

Da jeg først så dette materialet, lurte jeg det, kunne ikke vente på at den skulle ankomme, hadde alle slags planer for det … så vel som da ventet jeg. Jeg hadde kjøpt det med … vel, jeg kjøpte det fra noen som ikke var ekstremt godt organisert, så vel som så ventet jeg. Så vel som jeg ventet, så vel som jeg sendte noen e-post, så vel som da ventet jeg litt mer, til da det endelig kom, var jeg så over det at jeg ikke virkelig vil se på det. Jeg fortsatte å dra det ut så vel som å ta en titt på det, så vel som så brett det opp igjen, så vel som å sette den tilbake på hyllen. Jeg er glad jeg var så exasperated, skjønt, siden ellers ville jeg ha brukt opp dette opp tre ganger over, så vel som ikke ville ha hatt det tilbudt for Duro Jr.

Jeg gjorde en mye mer duro jr … det sitter oppe i kofferten min, så vel som jeg ikke har tatt et bilde av det ennå. Jeg vil prøve å gjøre det snart. (Jeg vil gi deg et hint: det er laget av et av materialene jeg nettopp kjøpte i Japan.)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Duro Juniorjuly 14, 2008
Første premie! 28. februar 2007
Den siste duro Jr av Summertime 2008sptember 3, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post