En Coup i en bananrepublikk

jeg fått denne kjolen den andre dagen. For $ 17! pluss skatt!

Jeg vanligvis ikke gå inn Banana Republic – ikke siden jeg ikke liker klærne, jeg gjør! Jeg tror bare ikke det; de er bare ikke på min kjøpe radar. men jeg hadde noen minutter sentrum etter min tannlege besøk her om dagen, så godt som jeg ducked i å inspisere ut salget racks.

Seriøst, det bare opp til 28-dagers horror som er februar er allestedsnærværende salg rack. Jada, de kan være full av slitne, fillete, misfarget samt shopworn elementer, men hver da på en stund du redde noe som ble urettmessig oversett.

Jeg kan ikke bære denne kjolen som en kjole – Jeg er ikke en for utringede ryggen – men for $ 17 (pluss skatt) kan jeg endre det til noe som jeg har ønsket for en stund: en plissert dressy skjørt. Plissering er enormt langtekkelig; enda verre enn endring. En ny glidelås (70), en time eller så over tid, så vel som jeg har en ny elegant skjørt. Jeg vil bruke den med en skarp hvit tee shirt (kanskje en av jentenes hvite Peter-Pan krage uniform tee shirts jeg fått på Target – den eneste opp av ungdom fedme-epidemien, etter min hjerteløs samt selvsentrert mening , er at de største jentene størrelsen er nå mye større), så vel som en elegant sort cardigan, ekstremt Carolina Herrera, eller kanskje ekstremt bare med en svart fløyel kortermet crewneck.

Selvfølgelig kan du spørre – har jeg krav en ny elegant skjørt? Dessverre, vil svaret være et rungende nei. (Spesielt hvis du spurte Mr. kappe A Day.) Jeg har på hånden, for uventede elegante feiringer (som jeg går til ekstremt få, invitasjoner kan sendes til e-postadressen til høyre):

tre ballgown lengde elegant skjørt: sort silke (Lauren, $ 20 på Marshalls), rosa taffeta (som jeg har bare brukt på Halloween, på forespørsel fra min sønn, som ønsket meg å være en fe prinsesse) samt en nysgjerrig miljøvennlig taffeta som går uten farge forstås fyr (tror Kryptonite, hvis det var en type Kryptonite som gjorde Superman ikke i stand til å utstyre), men som jeg ikke kan forkaste siden det var $ 2 når Esprit outlet butikk i San Francisco gikk ut av business

smoking bukser (silke-ull DKNY, $ 30 på Filene, bare noen gang brukt til å dra-konge show)

en turkis silke 1960 vertinne pels, laget i Hong Kong (eiendom salg, jeg tror det er ekstremt misfornøyd at jeg ikke spiller mah-jong)

en svart tunge silke 1950 kjole med fløyel trim (eBay, tror jeg, ekstremt billig, i beste stand med lommer)

en svart, lett polert bomull, pintucked, full-skirted kjole med en rund krage samt som fester opp fronten med kroker samt øyne fullførte med strass (dette er heller potensielt min foretrukne kjole i verden, så vel som føles fantastisk på)

og en bronse sateng samt taffeta 1930 belte formell ettermiddag kjole, med lommer samt krage, samt en uavgjort. Baksiden av skjørtet har en plissert innsats, så vel som det er forbløffende. Ikke nødvendigvis tiltalende – hele effekten er ekstremt “Young Margaret Dumont.” Jeg har brukt den to ganger: når man skal gi en tale (det var på Smithsonian, jeg trodde den kjolen ville føle seg hjemme), så vel som når til min brors bryllup hendelse i Boone, North Carolina (det var ikke så mye på huset der).

Så. Jeg gjorde ikke krav det, absolutt, men c’mon – $ 17? Jeg har ikke utholdenhet karakter for å ikke få det til den prisen. (Faktisk, når jeg innså at jeg kunne blogge om det med overskrift, jeg ble senket.) Samt etter at jeg tok min, fortalte jeg de to andre kvinner surfer på salg racket om det, så vel som hadde tilfredstillelse av å se dem begge få tak i en. Hvis alle typer av dere få en også, gi meg beskjed, ok?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Skirting IsueueMember 13, 2006
Møll i lommeboka [advarsel: lang oppføring] 2 juli 2007
International bære en kappe Dagen 2009 – i dag 29. oktober 2009With 83 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post