Kan Dimple Piercing gi deg permanente huler?

Cheek Piercing, som også er populært referert til som ‘Dimple Piercing’ er en av de mest omtalte kroppsmodifiseringen. Årsaken bak det kalde er at kinnpiercing ikke bare er den nåværende trenden, men også nyttig for å fremheve ansiktet ditt i stor grad.

En annen viktig grunn, som gjør det ganske Qatars herrelandslag i fotball Skjorter populært, er at kinnpiercing er i stand til å danne permanente huler i ansiktet. Mens noen mener det er umulig, har andre en tendens til å velge kinnpiercing utelukkende for å få menneskeskapte huler.

[LES OGSÅ: Typer av huler og skjønnhetskvotient]
Forenkle det videre, her er alt du trenger å vite før du går foran og får permanente huler med piercing:
Kilde: Jumpradio.Dewhat er kinnpiercing?
Cheek Piercing er en slags kroppsmodifisering gjort på kinnene der kinnene er gjennomboret på stedet der folk med huler får de svake gravene. Mens noen bare får det til i å kjøpe for å få kinnet til å se ut til å ha huler, velger andre det å bruke pigger og pinner på kinnet.

[Les også: Back Dimple Piercing]
Kilde: Tumblr.comProcedure for Dimple Piercing
Dimple piercing kan være en smertefull opplevelse med tanke på at kinnene har en tendens til å ha mange muskler. Det kan også være litt blodsprut i prosessen. Det anbefales for personen som gjennomgår piercing å velge en profesjonell slik at ingenting går galt. Til å begynne med, må du først rydde opp tennene og munnen grundig og bli kvitt alle bakteriene som det kan være i munnen. Årsaken til at man trenger å gjøre munnen rengjøringsdel er fordi bakteriene i munnen kan bli akkumulert i nærheten av det gjennomborede området og forårsake alvorlig infeksjon. Verktøyene som brukes til piercing er alle som skal desinfiseres først før bruk.

[SC: MediaD]
Forholdsregler du må ta
Med kroppsmodifikasjoner er det mest avgjørende at du tar alle forholdsregler du bør. Forsikre deg for eksempel for at du bruker anestesiekrem tjue minutter før piercingen. Dette vil spare deg fra smertene som piercing kan forårsake. Forsikre deg også om at nålen som brukes er helt ny, og at den ikke er beiset i det hele tatt. Verktøyene som må brukes skal være til stede, og for dette er det bedre å velge en profesjonell og erfaren piercer fordi som de sier, forebygging er bedre enn kur.

[Les også: Klipp på mageknapp ringer]
Mens du går for en svak piercing, må du huske tre ting. Å vite hvordan du skal ha huler gjennom piercing er en ting, men hvis du ikke tar de nødvendige forholdsreglene, kan det påvirke deg negativt. Forsikre deg om at du velger kinnets piercing smykker godt i utviklingen med tanke på at du absolutt vil bli forvirret og bortskjemt med valg mens du prøver å finne svake piercing smykker. Det har også vært en rekke tilfeller av Dimple -kirurgi som gikk galt mens du prøver å fjerne Dimple Piercings, slik at du må være 100% sikker på før du får din Dimple Piercing.

Problemer relatert til dimple piercing
Dimple Piercing kan vise seg å være ganske smertefull opplevelse også, hvis ikke gjort av erfarne og profesjonelle hender. Feil ettervern kan også forårsake bivirkningene som kan være forårsaket av dimple piercing.
Kilde: IGN.com1. kraftig smerte
Dimple piercing kan vise seg å være ganske smertefullt med tanke på at ansiktet vårt har muskler som ikke er utsatt for kroppsmodifikasjoner. Derfor er det veldig avgjørende å ta bedøvelsesmidler før du velger piercing.
2. Parotide kjertler kan bli skadet
Den mye risikable delen med Dimple Piercing er at det kan forårsake skade av parotidkjertlene. De parotide kjertlene er ansvarlige for sekresjonen av spytt i munnen, og hvis de Fotball Skjorter ble skadet, ville det ikke være noen sekresjon av spytt i personens munn. Derfor er det av største verdi at du velger en godt erfaren piercer.
[LES OGSÅ: Kjendiser med huler]
3. Piercingen vil etterlate et arr
Uansett hvilken del av kroppen du blir gjennomboret, vil den etterlate et arr. Det samme er tilfelle med dimple piercing. Når du bestemmer deg for at du ikke lenger vil beholde piercingen, må du være klar til å ha et permanent arr i ansiktet, i mange tilfeller er dette hulene.
Bryr seg etter piercing
Det kan ta opptil to til åtte måneder før en svimmel piercing skal leges fullstendig. I denne tidsperioden må du ta spesielle forholdsregler og pleie av himplene dine. Du må Belgias herrelandslag i fotball Skjorter utvikle hygieniske orale rutiner for å sikre at ingen bakterier er akkumalert. Du vil bli pålagt å bruke et smykker som verken er for stort eller for lite, for å stoppe noen skader på de nybrytende kinnene dine. Det er enkelt når du blir vant til å gjøre disse tingene.
Mange motemagasiner publiserer artikler om dimple piercinger og trendende smykker, mote og mer. Ta ledetråder fra kjendiser og jevnaldrende også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mixed StripesMixed Stripes

Skutt av Rebecca Dale Kjole: Banana Republic c/o (elsker også denne og dette lignende skjørtet) | Frakk: Donna Karan (lignende her på salg og mye mer bemerkelsesverdige nedenfor) | Sko: