Fordelene med hvit hvitvin for hud og utover

Når det gjelder moderat drikking for å holde oss friske, forsømmer vi vanligvis relevansen av hvit hvitvin i kostholdet vårt. Det er et kjent faktum at hvitvin tatt i små mengder er nyttig for hjertet og lungene. Når vi tenker på hvitvin, er imidlertid den første tingen å slå tankene våre den røde hvitvinen som absolutt distraherer oss fra å tenke på hvitvinfordeler. Det har blitt Kashima Antlers Skjorter bevist at hvit hvitvin består av umpteen helsemessige fordeler og kan være veldig bra for ens kropp. Men visste du at hvit hvitvin også fungerer som appell Elixir? La oss avdekke!
Er hvit hvitvin bra for huden?
Helsemessige fordeler med hvit vin er rikelig, da sammenblandingen er fullpakket med elementer som gir forskjellige fordeler for huden! Her er noen raske fakta for å opplyse deg om de hvite hvite vinene Benfits for hud

[Les også: hvitvin for helse]
Ikke bare svelge ned hvitvinen, selv om du bruker den på ansiktet ditt, vil du hjelpe deg med å forbedre blodsirkulasjonen i ansiktet ditt; Gjør huden din mye mer glødende og strålende. Det hjelper også med å kjempe mot gratis radikaler på det epidermale laget og etterlater hudcellene dine renset fra dypt inne. Foruten alt dette hjelper det også med å øke hudens elastisitet, gjøre det fastere og fjerne sagginess fra den.
Kilde: thesun.co.ukif du lurer på hvilken hvitvin som er bra for hudrød eller hvit, vel, den forbedrede hvitvinen kan gi til huden din selv gjennom tropisk behandling er fantastisk, og det er derfor den brukes i så mange ansiktsbehandlinger og ansiktsmasker i disse dager.

Vinmaske og rensemiddel
En enkel måte å bruke hvit hvitvin for å forbedre appellkvotienten din er å hengi seg til behandlinger som inkluderer hvitvin ansiktsmasker. Du kan utvilsomt løpe til din nærmeste salong for å få en hvitvin ansiktsbehandling, da i disse dager har hvitvin ansiktsbehandling blitt et veldig vanlig fenomen. Likevel, hvis du har noen til over hvitvin som du ikke vil Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter konsumere, ville ingenting være bedre enn å bruke den i ansiktet. I kjøp for å tilberede et rensemiddel alt du trenger å gjøre er å ta litt mengde hvitvin (rundt 10 skjeer) i en bolle og tilsett deretter rundt 4 skjeer eddik og sitronsaft hver i seg. Bland innholdet godt, og det er det! Du er klar med din egen hvitvinrens.
Kilde: Elizabethadamsalon.com for å lage en hvit hvitvinmaske du trenger for å legge til litt mengde hvitvin, aloe vera gel og eggehvite. Du må blande alle disse ingrediensene for å danne en pasta. Så alt du trenger å gjøre er å rense ansiktet først med vann og deretter påføre denne masken på ansiktet og la den tørke ned i minst 15-20 minutter. Vask ansiktet med litt lunken vann.

Denne visse masken vil hjelpe deg med å fjerne de fete porene fra ansiktet ditt, noe som gjør den strålende igjen. Bruken av hvit hvitvin i denne masken anbefales, da den består av mye mer antioksidantegenskaper som vil bidra til å fjerne porene mye mer effektivt.
[SC: MediaD]

Helsemessige fordeler med hvitvin
Rød hvitvin består av antioksidantegenskaper på grunn av tilstedeværelsen av flavanoider i dem som også er til stede i hvit hvitvin. Faktisk har en studie nettopp bevist at antallet flavanoider er høyere i hvit hvitvin sammenlignet med rødvinen, noe som innebærer det faktum at Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter hvit hvitvin har høyere antioksidantegenskaper. Det er også bevist at noen kategorier hvit hvitvin har egenskapene til å sikre hjertet og kan få en relativ forbedring i hjertelaterte aktiviteter. Annet enn at de andre helsemessige fordelene med hvit hvitvin også inkluderer forebygging fra arterieblokkering som for det meste skjer på grunn av høyt kolesterolnivå blant mennesker. Hvit hvitvin har også egenskaper som holder vevene i lungene sunne.
Kilde: Wine.netnow at du er godt klar over helsemessige fordeler ved hvitvin, det er på tide å fylle opp hyllene dine med et par hvite vinflasker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

White OutWhite Out

frakk: ASOS (elsker denne, denne og mye mer nedenfor!) | Skjørt: Tre prikker | Genser: Tommy Hilfiger (gammel, men mange lignende nedenfor) | Tights: Kate Spade (lik her, her og