Skrivebord-til-dekksaler: En gledelig arbeidsuke multitasker

En fin-rib-strikket turtleneck over et perfekt timet pledd skjørt trenger bare strømpebukser (og kanskje et vintage Chanel-belte) for å være på stedet for jobb hele vinteren. Det er en antrekk som er tradisjonell så vel som behagelig, for de dagene hvor det ikke er nødvendig med et strømutseende (eller kanskje ikke har kommet tilbake fra renserien ennå).

Halogenribbed turtleneck (lignende her)

Zaraplaid Midi -skjørt (likt her, her så vel som her)

Wolfordvelvet de luxe tights

Chanelchain Belt (vintage, lignende her så vel som her)

Der det virkelig fungerer overtid (jeg er morsom), er det i antrekkets tillegg som tar det etter arbeid så vel som til alle typer antall ferie-esque aktiviteter, uanstrengt. Disse Stuart Weitzman-snørestøvlene er ideelle for alle typer så vel som alle sesongaktiviteter, men ikke massivt uegnet for arbeid som så mange store sko-øyeblikk kan være-avhengig av nøyaktig hvor formelt arbeidsmiljøet ditt er. Jeg burde også nevne at de er de mange komfortable bagasjerommet jeg noen gang har eid. Jeg føler at jeg kan løpe et maraton i disse suckers. Nesten.

Stuart Weitzmanveruka støvler (lignende her så vel som her)

En klok toppavtale med veske er alt du krever ettertid (den ekte vesken kan tilbringe en natt på kontoret, det er greit), etter at du bare er et par vakre ørepynter i gull, så vel som en sterk rød leppe unna Fra å være forberedt på en blandet drink med en godteri kant.

Mangocroc-Effect brystpose (lignende alternativ her)

Kenneth Jay Lanegold belagt klippøreringer

Lancomelancôme L’Absolu Rouge x Camila Coelho i 158 Copacabana

Fordi det er desember, så vel som jeg har valgt ut på nettet mitt utenfor tropiske klima (hva tenkte jeg), er noen få oppvarmingsøyeblikk absolutte must. Jeg liker en tradisjonell svart baret, og la oss bare si, alle typer hodeplagg som gjør at jeg kan dekke uvaskede røtter for å strekke streiken ut for en ekstra dag, blir lagt til i handlekurven. Paring denne stilige topperen med en beskåret syntetisk pelsjakke (denne ens Rebecca Taylor, som du husker fra dette innlegget), i tillegg til hansker som virkelig har en virkelig nydelig effekt på det generelle utseendet (og er teknisk vennlig!), Holder, holder Du varm så vel som på samme måte som får deg til å føle at du sprakk koden på nøyaktig hvordan du kan holde deg virkelig velsmakende uten å føle at du bruker en sovepose.

Brixtonaudrey Wool Beret

Rebecca Taylorfaux pelsjakke

Michael Korstouchscreen skinnhansker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post