Fargetrender du vil se hvor som helst i 2020

fargetrender du vil se hvor som helst i 2020
10/04/2020, postet av Alanic Global
Vi alle bare nøyer oss med Spring Fashion Trends Ideal Now Ad. Det er noe med forskjellige farger og farger og måten det gir karakter til personligheten til en person.

Faktisk har grossistklærprodusenter kuratert spesielle antrekk på grunn av årets skifterfarger. Hvis du vil skjemme bort dine kvinnelige kunder, kan du lese på bloggen nedenfor for å finne ut mye mer om det samme.
Rødvin
Ah! Den trykkende luxe skyggen av rødt som gir et snev av klasse til et grunnleggende antrekk. Du kan enten velge en uttalelse klesstykke eller velge svarte eller til og med smaragd greener for å style med denne dempede fargen på rødt. Hold deg til mørke nøytrale nyanser av brunt når du aksenter antrekket.

Happy Blues
Slå mandag blues med en livlig nyanse av blått. Se etter antrekk i Neons, spesielt de nyanser som er nødt til å fange oppmerksomhet. Du kan bla gjennom en mengde antrekkvalg for å style det veldig muntre blå antrekket ditt. Farger som hvitt og til og med svart er kjempefine for sammenkobling med det blå antrekket ditt.
50 gråtoner
Denne nøytrale fargen dominerer runaways og sosiale medier. Det er noe med det grå som trekker kvinner inn! Hvis du vil stikke ut fra mengden, så se etter forskjellige strukturer når du styler det grå antrekket ditt. Velg derfor ganske enkelt et kullgrått fløyelsskjørt som kan bæres med en lysegrå topp og en lodne grøftekåpe.

Selleri
Denne grønngule skyggen er et friskt tilskudd til moteløp. Hvis du liker lysfarger som er allsidige og lett kan bæres for å lage et ukomplisert antrekk, er dette den ideelle fargen for deg. Dette er en veldig vårskygge, men kan kombineres med de mørke rike fargetoner, spesielt for å bryte monotonien til antrekket.
Derfor, hva venter du på? Alt du trenger å gjøre er å komme i kontakt med en av grossistens sportsklær og moteklærne leverandører i USA. Bla gjennom den stadig ekspansive klærkolleksjonen og velg eksemplet antrekkene du vil investere i. Kontroller Moq av produktene og oppgi bulk trenger for hjelpeteamet for det samme.

Tagger:
Sportsklærprodusenter
USA engros klær
engros klær
engros sportsklær
Enprodusenter av engros sportsklær
Engros sportsklær
Engros sportsklærleverandører

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Spring OmbréSpring Ombré

Fotografi av Melanie Riccardi Kjole: Vince Camuto (lik her, her og her) | Skjorte: Brooks søsken | Sko: SJP Collection | Belt: Kate Spade (veldig lik her) | ØRINGS: BaubleBar