Bokanmeldelse: Liberty: British Color Mønster

Til slutt er Liberty: British Color Mønster er tilgjengelig i USA! (Selv om det ikke er * umiddelbart * tilgjengelig; Amazon viser ut av lager.)

Bilde via Liberty Blog
Jeg ba om en kopi til jul og var behørig gratulert, men jeg holdt av å blogge det til det var lettere å få. (Selvfølgelig hvis du er i Storbritannia / rad, kan du bestille det her.)

Det er virkelig en nydelig bok og inkluderer mange bilder av tilsvarende-nydelige frihetsstoffer:

bilde via Liberty Blog

I mine feberede frihetsdrømmer legger de ut en bok som “Swatch-clopedia” som Swatch Reseller squiggly gjør – hver stoff frihet noensinne laget, oppført i alle farger. Jeg bryr meg ikke om det koster $ 300, jeg ville kjøpe det. * Og jeg ville sikkert kjøpe en “Liberty årlig” … en magalog som oppførte alle stoffene produsert på et år, i alle farger. Liberty Fabrics Marketing Department, lytter du?

Denne boken trenger egentlig ikke en anmeldelse. Hvis du elsker frihetsstoffer, vil du elske denne boken. Hvis du ikke elsker frihetsstoffer ennå, vil denne boken sannsynligvis tippe deg over til kjærlig frihetsstoffer. Uansett, bør du nok legge til det nå.

* Spesielt hvis det ble arrangert av året, med en indeks etter navn, og indekser av designer, fiber, vev og mønstertype (små blomster, store blomster, nyhet, geometrics …). Hei, en jente kan drømme!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Kjære LibertyNovember 28, 2007
Frihet til Saynovember 3, 2008
Stoff shopping i Japan: Liberty! 5. august 2008 med 56 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post