Syv dollar

inspiser det ut – denne kjolen er kjent for $ 6,99. Det er riktig, syv dollar kan få deg en ekstremt god (hvis litt liten, så vel som om i krav om en teeny reparasjon, den typen som selv folk som ikke syr på knapper kan gjøre) ferie kjole. Jeg liker eBay. Jeg liker også de balletiske linjene i denne kjolen – den runde halsen, de stilige ermene, så vel som den beltede skjørtet. Ingenting er mye bedre enn en kjole som gjør at du føler deg som en ballerina, all nakke og nåde.

Uansett, Ebay er fastkjørt nå med folk som selger ting som bare har den mest tangentielle forbindelsen til julen. (Seriøst. Jeg bryr meg ikke om nøyaktig hvordan Emo din jul er, en tidlig 80-tallet Le Tigre Lime miljøvennlig Striped Polo-kjole er ikke en “ferie kjole”) så vel som eBay er også fastkjørt med folk som selger ting som kanskje , Nesten, kan ha vært noe som Sienna Miller praktisk talt når du så på. (Så på så vel som nevnt “nah …”, jeg håper.) Seriøst, på fem sider med oppføringer så jeg åtte sienna nevner. Hva er det med “Sienna Miller: Fashion Icon”? Jeg forstår det ikke. Som de liker å si i hjemlandet mitt, “all sin smak er i munnen hennes.” så vel som hvem søker klær på eBay med nøkkelordet “Sienna Miller”? De er mest sannsynlig ikke så skremmende som folkene som surfer på klær med nøkkelordet “Paris Hilton”, men de er fortsatt ganske skummelt.

En stor del av vintage mote bøker jeg har er stor på å etablere din egen stil; Du krever å finne ut hva som passer deg, så vel som da arbeid for å gjøre det sammenhengende. Hvert mote magasin jeg ser nå er helvete-bøyd på å preget opp fire eller fem altfor stilte kvasi-kjendiser, så vel som å spørre deg om å velge hvilken du vil ha mange som å etterligne. (“Ingen av de ovennevnte” synes aldri å være et alternativ.) Jeg tror det neste trinnet vil være Sienna Miller * Kits *, som du kan kjøpe i en varehus, som de gamle “multiplene” settene fra 1980-tallet. (Som hun synes å være singlehandedly å prøve å gjenopplive, men ikke noe imot.) De vil inkludere dårlige bukser, en opprørende samt inkongruøs hatt, kostbare og stygge sko, samt en tilfeldig tunika / skjorte / kjole til toppen av, pluss diverse bling. type som dette. Ooh, jeg kan knapt vente.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Internasjonal har en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer
Vel, jeg antaget at det er på tide å vikle dette opp, thenapril 29, 2008
Det er på vent, så vel som så er jeg. Plus Bonus Tilbud Web Style Rant.May 27, 2006 Med 22 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post