Banker du (fullt) til produsentene, tjenestene til klesprodusenten din?

Bank du (fullt ut) produsentene til produsentene dine?
24/10/2018, postet av Alanic Global
I dag har de beste grossisttreningsklærprodusenter tatt gigantiske sprang i bransjen, hakket kvaliteten på produktene og tjenestene sine og belaster relativt lav for tilbudene sine. Men selv da klarer ikke flertallet av forhandlerne å gripe denne utviklingen, og holder seg fortsatt til de tradisjonelle forestillingene om hva produsenter skal- selge engros.
Er du en av disse virksomhetene? Banker du fullt ut produktene og tjenestene til dine mote- og treningsplaggforhandlere? Vi forteller deg.
Her er 5 måter du begrenser veksten i virksomheten din og gevinstmarginen du virkelig fortjener – 5 måter du ikke drar full nytte av klesprodusenten din.
1. Du er likegyldig til dropshipping -modellen
Dropshipping endrer måten klesforhandlere og grossister driver virksomhet. Å selge online (og til og med offline) og la produsentene håndtere all backend -problem, inkludert lagerstyring og frakt til kundene dine, gjør det å drive en klesvirksomhet like enkelt og praktisk som den blir. Mange produsenter tilbyr dropshipping -tjenester i disse dager og sannsynligvis også dine. Banker du på denne tjenesten?

2. Du nøyer deg fortsatt med den vanlige engros – uten å tilpasse
Å tilpasse klærne engros er ikke bare viktig i dag, det er ganske viktig å overleve; å anke de spesifikke behovene og preferansene til målforbrukeren, samt å blomstre i det hyperkonkurransedyktige markedet. Toppprodusenter gir detaljister for å tilpasse bulk enkelt og raskt. Bank på det! Gjør din engros unik og vennligst kundene dine på et mer personlig nivå
3. Du har ikke en gang vurdert å bli en klesdistributør
Mens for få år tilbake ble en klesdistributør var en fjern tanke med masse stress involvert og stort kapitalkrav, er det ikke tilfelle i dag. Mange grossistprodusenter i grossistklær i disse dager gir små bedrifter en enkel prosess å bruke og bli deres offisielle distributør. Sjansen for å samarbeide med disse ledende produksjonsmerkene gir deg ikke bare høye overskudd, men åpner også mange porter med muligheter til å skalere virksomheten til neste nivå.
4. Du tenker liten og ikke vil skalere virksomheten din med din egen private etikettlinje
Å starte din egen private serie med fitness, mote og livsstilsklær har blitt så lett som det blir. Toppprodusenter tilbyr brede ordninger og enkle fasiliteter for å bringe denne drømmen inn i en realitet med sine store kataloger, enkel personalisering, rimelig priset bulk og brede distribusjonskanaler. Så ta et skritt i dag, planlegg og lanser din egen klær av private etiketter, og representer (stolt) et særegent merke i detaljmarkedet.
5. Du stresser over små ting i stedet for å ringe kundens ledere
Å drive en klesvirksomhet innebærer hardt arbeid og multi-tasking som til tider kan være ganske stressende. Kanskje har engros ennå ikke kommet; Kanskje det ikke er det du bestilte; Eller kanskje du vil bytte grossist med noe annet. På tider som disse, stressfester. Den enkle løsningen er å ringe kundens ledere av produsentene og søke personlig hjelp. Nesten hver toppprodusent i dag har dedikert kundehjelp som er satt opp for å løse alle store og små utgaver av detaljistene. Dra nytte av det.
Dette er de 5 tilbudene til produsenten din som du fremdeles ikke banker på. dra nytte av dem og skalere virksomheten din og forbedre overskuddet ditt ganske enkelt.
Tagger:
Bulk klærprodusenter
klesprodusent
Klesprodusenter
klesprodusenter i USA
Klærprodusenter USA
Danseklærprodusenter
Fitness klærprodusenter
Enprodusenter av grossistklær
Engros treningsklær
Engros treningsklærprodusenter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post