Sparkle

For noen uker siden hadde jeg muligheten til å gå ned til Washington D.C. for avsløring av White House Black Markets spesielle innledende kjole samling. Det er en spesiell samling av formelle kjoler som de lager hvert fjerde år, tar inspirasjon fra den berømte stilen til Amerikas første damer. Som eksemplifisert av kjolen jeg har på seg i dag, er samlingen best opp min smug-en ideell union av klassisk og moderne. Bare vent ’til du ser resten av deres linje opp …

White House Black Market Inaugal Dress Collection:

Tidligere gjenstand

1 av 15.

neste element

Du kan gjenkjenne denne kjolen fra mine siste 30 kjoler i 30 dagers serien, hvor det var min valg for natten på teatret. Jeg må si at en av de beste delene om å flytte tilbake til NYC har tilgang til verdens beste teater. Og som noen som handler om som teaterobesatt som de kommer, prøver jeg å dra nytte av alt det Broadway (og New York-kunstscenen som helhet) har å tilby så ofte som mulig. Det var ingen overraskelse at den ideelle måten å tilbringe søndagsdagen til et par uker siden var på Jessie Muellerens fantastiske ytelse i den musikalske servitrisen på Brooks Atkinson Theatre. Og takket være mine langvarige venner på White House Black Market, hadde jeg bare kjole til anledningen.

Enten du søker etter den ideelle kjolen for å gå til teatret denne høytiden (alle som går til Nøtteknekkeren snart?!), Feriefester, Nyttårsaften eller noe annet, kan denne kjole samlingen ærlig ikke slå. Med denne sequined kappe kjole som jeg har på seg spesielt, er spillvekslerelementet for meg de lange ermene i vintersesongen måneder. Jeg har også øye med denne lange ermet skjønnheten for en begivenhet i januar. Obsesset med den nakke detalj!

Når du søker etter små svarte kjoler, finner du vanligvis ermeløs eller korte ermetalternativer. Imidlertid kjøpte jeg en lang ermet LBD for første gang for et par år siden og endte med å ha på seg det som gal. For meg, en cocktail kjole som dekker armene dine i kulde, lar deg bære svarte strømpebukser, og fortsatt klarer å få deg til å føle deg bra er et stort kupp. Med super komfortabel strekkfaktor, veldig på trendens paljetter, og den peneste v-back, blir denne bare ikke bedre.

Dress: C / O White House Black Market | Jakke: gammel, lignende her og her | Pumper: Lignende her | Strømpebukser: Lignende her | Bag: Lignende her

< >

Takk til White House Black Market for partnering på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post