Gode ​​intensjoner

Jeg * Absolutt * ment å legge inn om Etsy / Instructables Contest, men de siste ukene har vært ganske hektiske, hva konferansen og reisen og den mannlige fiske-i-canada-ness av det hele. Men akkurat nå ser jeg på en uke med svært få konferansesamtaler i den, og bare tre eller fire leveranser, så det er ikke bra at de forlenget fristen til 16. juli! Det er en uke fra nå, mye tid for deg alle å skrive inn og vinne en ny sømmaskin!

Jeg mente også å legge inn om burdastyle-konkurransen … de forlenget sin frist også til 15. juli. Det er mye tid å designe, sy og poste, ikke sy? Ikke sant?

Jeg tror det er noen andre ting jeg skulle legge inn om, så vel. Kanskje jeg vil ta opp denne uken, fremmede ting har skjedd.

Oh, og noen i kommentarene noen dager tilbake, etterspurt en annen stoff uke, og vel, selger Atticcon har oppført massevis av vintage stoff, inkludert den blå silken ovenfor. Blågrå * teksturert * silke. Mmmmmm. Kanskje min gode “Jeg kjøper ikke noe stoff til jeg går til Japan” intensjon, skal ta en trening i denne uken.

Alt annet jeg har glemt? Legg igjen en kommentar eller email meg …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Den siste DuroAugust 1, 2006
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Moderen til All Linktastic Thursdaysjuly 3, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Coat CrushCoat Crush

Frakk: Reiss (likt her og her … og her til salgs!) | Kjole: Reiss | Sko: Corso Como (lignende her) | Solbriller: Prada | Smykker: vintage (lignende sølv chokers her