Crowdsourcing fargevalg

Husk dette mønsteret?

Vel, jeg hadde et par fritid timer i går kveld (sikkert, jeg var lei meg for at min mann og barn ble sittende fast i trafikken, men jeg skulle ikke la det stoppe meg fra å sy med det funnet tid) og valgte å gi den en skudd:

Og dette er så langt jeg fikk. Som er ganske langt, bortsett fra at jeg trenger å kjøpe bias trim for kanten, og jeg er ubestemt om hvilken farge det burde være.

Farger jeg har utelukket: rød, svart, brun, grå, grønn og (gisp) oransje.

Farger Jeg tenker fortsatt på: Senneadig gul, turkis, blå, rosa.

Jeg søker etter en slags palm-strand, Lilly Pulitzer Vibe fra denne kjole. Hva tenker du?

Her er et bedre blikk på beltedelen:

Jeg har ikke gjort knapphullene eller knappene, selvfølgelig, fordi jeg vil at de skal matche bindingen. Jeg zigzagged en vendt mot feil side, for å stivne det litt og holde kantene fra å slå for mye.

Og nakken:

Uansett, som du kan se, er kjolen pen “eh” uten forspenningskanten. Det sy opp veldig raskt, skjønt, som var hyggelig. Skjørtet vil sikkert klappe mens du går, og viser feil side (som på dette stoffet er nesten hvitt), så jeg er praktisk talt overbevist om at jeg burde lindre tingen, som da ville (bonus!) Gjør det reversibel. Jeg kan ha nok turkis bomull til å gjøre det, og da i stedet for bias binding kunne jeg gjøre rick-rack i sømmen …

Jeg har fortsatt ingen anelse om hvor lommene vil gå. Jeg tror de må være patchlommer påført etter forspenningsbindingen, så jeg kan få avstanden til høyre.

Ideer? Kommentarer?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Abject FailJune 15, 2006
Hvorfor ikke plaid? 19. september 2007
Arbeid pågår: Grey Ruffle DressJune 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post