Hvordan oppdage yrkes trenere (og hvorfor, så vel som når)

, hva er dine fineste forslag til nøyaktig hvordan du kan oppdage yrkes trenere, damer? Hvorfor kan du kreve en? Når du er i ditt yrke, bør du se en yrko -trener? La oss diskutere.
For det første, her er besøkende Js bekymring for nøyaktig hvordan man kan oppdage en yrkeskrener:
Har du noen gang skrevet om å bruke tjenestene til en yrkeskrener? Nøyaktig hvordan går man frem for å oppdage noen å jobbe med? Jeg jobber i skatt/regnskap i NYC/NJ -området, så vel som jeg krever noe yrke coaching på dette tidspunktet i livet mitt. Jeg har jobbet i offentlig regnskap så langt, så vel som å kreve at noen hjelper til med å avansere i yrket mitt bortsett fra de tekniske ferdighetene.

Flott spørsmål, besøkende J! Jeg forstår at besøkende snakket om dette i morgendagens tråd. Selv om vi har snakket om yrkesendringer så vel som andre yrkesoverganger, har vi ikke virkelig snakket om nøyaktig hvordan vi kan oppdage yrkes trenere før.
{Relatert: Finest yrkesveiledning fra trenere}

Jeg behandlet en yrkesrener kort tilbake i lovgivningsdagene mine (da jeg var ekstremt tilgjengelig for å forlate loven!), I tillegg til at jeg ikke hadde den aller beste opplevelsen, for å være ærlig.

Metoden hans var ekstremt mye, “Tenk deg den ene tingen du liker Finest – som å se baseball. Da kan du bli advokat for baseball! ” Dette, jeg følte alltid, var begge tydelig (det falt meg aldri opp for å overholde min lidenskap!) I tillegg til misvisende råd, fordi de tross alt ikke er den daglige aktiviteten til en sportsadvokat sannsynligvis ikke mye baseball ser på.
Men det var min eneste opplevelse – damer, hva er tankene dine? Har du oppdaget en fantastisk yrkertrener – så vel som om det, hvordan? Når oppdaget du det mange nyttige i karrieren din?
PSST: Dette er noen av våre foretrukne bøker hvis du tenker på å endre karrieren din:

< >

Videre lesning:

Fem forslag til å velge en yrkesrener [karrieren]
Karrieretrenere: Når er de verdt sitt salt [formue]
Ti ting du burde forstå om yrkescoaching [Forbes]
Karrieretrener vs. Life Coach: Hva er forskjellen [AOL Jobs]
Spør leserne: Har yrkescoaching noen gang hjulpet deg? [Spør en leder]

Avbildet: Shutterstock / Snezana Ignjatovic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post