Stranger Things-plakater som gjenskaper de velkjente 80-tallets filmstiler

Komplett Stranger Things-plakater med 80-talls kultfilmvibber
Det er til slutt bare tre dager igjen for premiere -episoden av Complete Stranger Things, sesong 2. Som en alvorlig fan av 80 -tallskulturen så vel som skrekkshow, er dette det øverste showet å se på. Hvis du er som meg, forstår jeg helt hvorfor du har ventet på dette i over ett år. Komplette Stranger Things TEE -skjorter var et universalmiddel i den lange perioden. Det er klart at laget bak showet trodde nøyaktig det samme også. Derfor kom de med et morsomt “spill”, for å holde fansen på tærne.
De gjorde et salgsfremmende tilbakeslag torsdag på Twitter, der de så på hver episode på nytt fra sesong en. De la til kommentarer, inne i vitser så vel som bak scenen detaljer på kontoen. Nyheten kom i den typen Stranger Things -plakaten som ble tenkt på i stilen, så vel som strukturen til fremtredende 80 -talls tradisjonelle filmplakater, for eksempel Stand by Me, Jaws, Firestarter eller Headache på Elm Street.
Årsaken er mye mer enn åpenbar, forutsatt at alle disse filmens innflytelser på serien. I tillegg til at resultatet er morsomt og underholdende, til tross for at de ikke inkluderer den aller beste Photoshop -utførelsen. Egentlig gjør deres små mangler dem til den ideelle referansen, den vakreste hyllesten til perioden som ga oss så mange kinematografiske milepæler.
Det er med fantastisk forventning så vel som spenning som jeg inviterer til å glede meg over dem nedenfor.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Spring OmbréSpring Ombré

Fotografi av Melanie Riccardi Kjole: Vince Camuto (lik her, her og her) | Skjorte: Brooks søsken | Sko: SJP Collection | Belt: Kate Spade (veldig lik her) | ØRINGS: BaubleBar