Ridiculous (Ly Dyrt) Sko

Jeg så disse skoene i et butikkvindu en måned eller så siden, og de så så søte ut. Så så jeg dem på gaten, på en ekte person, og de var til og med kortere. Så jeg gikk inn i butikken (Prada, et sted hvor jeg ikke husker å gå inn i før – hva ville være poenget?), Tok dette surreptitious bildet, og legger nå det. Jeg ville koble til dem, men jeg kan ikke finne en online selger.

De fanget mitt øye, selvfølgelig, fordi de er rick-rack sandaler, og som sådan, helt nydelig. De er også $ 495, som setter dem ut av budsjettet mitt (det vil si hvis budsjettet mitt var på ekvator, ville dette paret sko være på Alpha Centauri) som er trist.

Mitt håp er at jeg kan overlaste alle andre – i seks måneder, vil disse skoene være “så siste sesongen”, mens min kjærlighet til Rick-rack ikke vet sesongen. Det vil være par som går på, og jeg vil snappe dem opp, helst på eBay. I det minste er det min fantasi.

Det er også en high-hæl versjon, men jeg gjorde ikke bry å ta et bilde av dem. (Jeg var redd for salgsledene, ærlig.)

(Hvis du ser på refleksjonen i Chrome-kanten av bordet, kan du se min stripey seersucker kjole. Jeg vil prøve å legge inn den kjole mot slutten av uken.)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
HOWTO: PackingJune 9, 2008
En rejounder og erklæring om prinsippet 15, 2008 med 214 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post