Gray Fringe Coat

Fringe Coat: Ralph Lauren | Booties: Steve Madden | Genser: Trouve | Jeans: Paige | Solbriller: Stella McCartney (lignende her) | Lip: Nars (Bansar)

< >

Ingenting som en frakk med litt ekstra “zip” (som mamma vil si) for å gjøre det grunnleggende svarte antrekket ditt til noe som ikke er så grunnleggende. I dette tilfellet er den unnvikende “zip” tilgjengelig i den typen front-innramming, så vel som den flytende draperingen av det som har vært det ideelle teppefrakken for å pakke meg selv etter hvert som dagene endte opp med å bli kaldt her i San Francisco.

Jeg kastet på noen brune skinnstøvler for å speile den brune skinnfanen-lukkingen foran, og dermed lette min kroniske tvang for et aspekt av matchy-matchiness, i tillegg til at enda mer bryter opp den svarte monokromen. To fugler, en stein.

Med november -chill til slutt her (og et nærliggende turhus til Wisconsin for Thanksgiving… Yesssss !!!), er jeg i stor krav om en vekstreksoppdatering. Nedenfor er de jeg for øyeblikket øye. Noen favoritter?

Forrige vare

1 av 25

Neste vare

Mange av disse strøkene er tilgjengelige i flere farger, så hvis du områder en stil du liker, klikker du for mye mer fargevalg; )

Denne publiseringen ble opprettet i samarbeid med Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post