Beste. Leserne. NOENSINNE.

Så du vet hvordan hver gang en gang, jeg kaster av noen nonchalant kommentar, som “Jeg skulle ønske jeg hadde Tetris stoff,” eller “noen må virkelig lage en shirtdress ut av dette”?

De er faktisk søker kodede meldinger. Hvis du hører dem og føler seg tvunget til å overholde, ikke vær alarmert. Det er en del av planen.

Awesome Jenny på kronisk uncool hørte den første kodede meldingen, og bestilte en fantastisk tetris-stil stoffdesign fra MissBlackPepper på Etsy, for å skrive ut på Spoonflower. Hva er bedre enn det, sier du? Hun gjør det tilgjengelig for oss å bruke også! Jeg er vert for filen for henne; Du kan laste den ned her (ZIP). Jeg kan ikke * vente * for å få min, jeg bestiller fra Spoonflower i dag!

Jenny frigjør sin tetris-stil stoffdesignfil under en Creative Commons Attribution ikke-kommersiell andel lisens. Hvis du får en kopi av filen, er du gratis å bruke, dele og remix designet for dine egne ikke-kommersielle prosjekter. Hvis du lager et nytt design avledet fra dette designet, kan du kvaliteten på den originale designen til Jenny. (Når Jenny bestilte MissBlackPepper for å skape den skreddersydde designen, kjøpte hun rettighetene til det resulterende designet fra henne.) Ditt derivatarbeid må frigjøres under en lignende attribusjon – noncommuncial – ShareAllike lisens.

Neste opp i paraden av fantastiske er Nancy, som hørte min ikke-all-den-subliminale instruksjon for å gjøre en linjal shirtdress ut av dette stoffet. Og her er det!

Er det ikke så bra? Du kan lese alt om det på bloggen hennes. Nancy brukte faktisk * barnevakttid * for å få dette gjort. Nå er det hengivenhet til årsaken …

Nå må jeg bare finne ut hvilken av mine umiddelbare og presserende begjær jeg må utstede en samtale for. Forbered deg selv for å motta instruksjoner!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Endelig: Tetris kjole! 22. oktober 2009 Med 108 kommentarer
Mitt første stoff! 4. juni 2008
Her, Kitty Kittymarch 3, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post